Hur hittar man tillbaka?

Leksands IF. Det enda hockeylaget som fått mig att bli intresserad och engagerad. Att jag, som hatar att åka buss, suttit flertalet gånger inklämd med människor i flera timmar för att åka till Leksand. Till Malmö. Till Karlstad. Och överlevt. Och gjort det om och om igen.

Det är tametusan unikt.

Men jag tappade suget. Flyttade. Fokuserade på jobbet. Tappade kontakten och står nu med sambo och ett liv i Stockholm som inte alls inkluderar Leksands IF längre. Men kanske hittar man tillbaka?

Larsson hörde av sig och hade problem. Mälarmasarna.se hade blivit hackat och därmed försvann hemsidan. Jag gjorde, och i skrivande stund gör, mitt bästa för att återställa så mycket som möjligt och tar tillfället i akt att samtidigt göra hemsidan lite mer… 2013. Responsiv, så att man kan surfa på iPad, Android, telefon och dator. Jag testar att bygga in BuddyPress i webbplatsen så att man ska kunna registrera sig och lämna kommentar som sig själv, istället för anonymt. Att kunna lägga till dina vänner och prata utöver det innehåll som finns och kommer finnas publicerat här på Mälarmasarna.se

En chansning. Det kanske funkar. Det kanske blir en total katastrof och jag får långfingret. Men det är värt att testa. Jag har lovat Larsson att hjälpa till och styra upp hemsidan igen och det tänker jag hålla. Men jag behöver din hjälp samtidigt. Registrera dig här på hemsidan och testa funktionerna. Ge det en vecka eller två så ser vi om det är kul, om det funkar och om det är någonting som behöver byggas vidare på. Allting går att förbättra och allting går att skrota. Hjälp mig gärna.

Jag minns Mälarmasarna.se och bussresorna som någonting fantastiskt kul. Någonting man såg fram emot. Matchen. Resan. Människorna. Flosklerna. Jag vill tillbaka. Hjälp mig hitta tillbaka.

/Webben

3 reaktioner på ”Hur hittar man tillbaka?”

 1. tror inte på nån katastrof o den som ev visar långfingret den får med mig o göra 🙂

  det är ju så med nya faser, tiderna förändras men jag hoppas se dig i bussen/på läktaren i höst/vinter
  när du väl är där så hoppas o tror jag att du bara känner gemenskapen o kärleken igen o längtar till nästa resa/match

  tills dess eller kanske bara tills sommarfesten sköt om dig!
  kramsi

 2. Per Pettersson

  Visst tusan, sommarfesten! När kommer den att hållas och var? Det borde komma upp på hemsidan men Larsson har nog inte riktigt all tillgång till det nya systemet än. Vilket är helt och hållet mitt fel.

 3. Vi gör klart allt med sommarfesten i helgen som kommer..
  Ursäkta dröjsmålet…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *